Yhteystiedot

Yrittäjäntie 8, 36600 Pälkäne

Puhelinnumerot:
+358 45 1331 222
+358 45 1331 221

Avoinna arkisin kello 8.00-17.00



Toimitusehdot

Yleistä

 

Toimitustavat ja hinnat

 

Palautukset

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Purkupojat Oy (y-tunnus: 0658445-7)
www.purkupojat.com

OSOITE
Yrittäjäntie 8, 36600 Pälkäne

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Lasse Lind
puhelin 040-8388872
lasse.lind(at)purkupojat.com

REKISTERIN NIMI
Purkupojat Oy, asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Purkupojat Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Purkupojat Oy:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Purkupojat Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Purkupojat Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Purkupojat Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Purkupojat Oy:n ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Purkupojat Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Purkupojat Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Tekniikka ja tietoturva
Kaikki verkkokaupassa käsitelty tieto on yleisten standardien mukaan suojattu. Ulkopuoliset eivät pääse verkkokaupan tai siihen yhteydessä olevien muiden järjestelmien tietoihin käsiksi.

Henkilö- ja maksutiedot
Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

Cookiet eli evästeet
Verkkokauppa käyttää järjestelmässään cookieita eli ns. evästeitä. Evästeiden (cookies) käyttö tulee olla sallittuna internet-selaimesta, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Evästeiden avulla varmistamme yksityisyydensuojan ja tietoturvallisen ostotapahtuman. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkokauppaa käytetään. Evästeiden käytön tarkoituksena on myös analysoida ja kehittää palveluamme!



Tuote lisätty ostoskoriin. Siirry ostoskoriin tästä.