Henkilökunta

Aino
Aino on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2020. Lisäksi hän on suorittanut liikunta- ja urheilupainotteisen hieronnan ammattitutkinnon.

Menetelminä Aino käyttää fysioterapiassa mm. haastattelua, tutkimista, terapeuttista harjoittelua sekä lihaskudoskäsittelyä.

Myös hieronnat Aino toteuttaa yksilöllisesti ja pyrkii vaikuttamaan oireiden taustalla olevaan alkuperään. Lajitaustaa Ainolta löytyy lumilautailusta ja vapaa-aika kuluu luonnossa liikkuen.
Aki
Aki on valmistunut urheiluhierojaksi/hierojaksi Santasport Lapin urheiluopistolta vuonna 2020.
Ennen hieronta alan todistusta hän teki asfalttitöitä 7 vuotta.

Aki on erittäin kiinnostunut hyvinvoinnista ja on siksi vaihtanut ammattia hierojaksi.
Sosiaalinen ja fyysisesti aktiviinen tyyppi, harrastaa laidasta laitaan erilaisia urheilulajeja golfista amerikkalaiseen
jalkapalloon ja paljon muuta.

Hierojana Aki pystyy hyvin sopeutumaan ja soveltamaan otteitani asiakkaan tarpeiden/toiveiden mukaan. Aki tekee klassista ja urheiluhierontaa.
Amanda
Anu
Olen koulutettu hieroja ja kalevalainen Jäsenkorjaaja.

Teen hierontaa asiakkaan vaivan mukaisesti ja toiveita kuunnellen.

Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotan mobiilisaatiokäsittelyn avulla koko tukirakenteen jalkapohjista kallon rajaan saakka.
Elina
Essi
Olen Rovaniemen oma kasvatti ja valmistunut Lapin urheiluopistolta urheiluhierojaksi vuonna 2016. Opiskelen tällä hetkellä fysioterapiaa ja tarkoitukseni on valmistua 2020 loppuun mennessä fysioterapeutiksi. Harrastustaustana minulla on jalkapallo ja olen myös toiminut 3 kauden ajan Rops: n Veikkausliiga joukkueen hierojana. Nykyään vapaa-aikani kuluu lenkkeilen ja kuntosalilla käyden. Urheiluhieronnan lisäksi osaamisalueeseeni kuuluu myös klassinen hieronta. Hieronnoissa hyödynnän monipuolisia hierontaotteita sekä pyrin aina vastaamaan asiakkaan omiin toiveisiin.
Jani L.
Minulla on 20 vuoden kokemus hierontatyöstä kuntoilijoiden, ammattiurheilijoiden, sotaveteraanien, invalidien, tyky, tules, aslak, kiila, niska ja selkä kuntoutus asiakkaiden parissa. Teen myös fasetti,trigger,fascia käsittelyt sekä raskausajan hierontaa. Vapaa-ajanharrastuksena minulla on kalastus ja vaeltaminen sekä erityyppinen urheilu.
Jani T.
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Redulta Rovaniemeltä marraskuussa 2019.
Valmistumisen jälkeen olen lähtenyt syventämään osaamistani hierojan erikoisammattitutkinnon avulla, jota parhaillaan suoritan.

Klassisen hieronnan lisäksi hallitsen triggerpisteet, met-tekniikan, faskiakäsittelyt ja ultraäänihoidon.
Jere
Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Lapin Urheiluopistolta kesällä 2015 erikoistuen urheilijan lihashuoltoon. Harrastuksiini kuuluu voimaharjoittelu sekä monipuolinen liikkuminen. Urheilun suurkuluttajana ymmärrän eri lajien vaatimukset ja riskit. Aikaisempaa urheilutaustaa löytyy hiihdon ja painonnoston muodossa. Luonteeltani olen rauhallinen ja rento kaveri.

Hieronnassa osaan soveltaa eri otteita ja venytyksiä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Hoidoissa pyrin hahmottamaan kokonaisuutta kehossa ottaen huomioon erilaisia haittatekijöitä. Suoritan myös kuivakuppausta. Kuivakuppaus tehdään silikonikupeilla iho-/lihaskudokseen alipaineella, liu’uttamalla. Käsittely on miellyttävää sekä rentouttavaa ja tehdään hieronnan yhteydessä. Kuivakuppaus kiihdyttää aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa sekä parantaa sidekudosten nestetilaa.
Jouko
Olen v. 2008 Rovaniemeltä Santasportista valmistunut koulutettu hieroja. Olen erikoistunut urheilijan lihashuoltoon. Urheiluhieronnan lisäksi teen klassista hierontaa. Harrastuksiini kuuluu mm. keilailu.
Jussi
Olen valmistunut hierojaksi Suomen urheiluopistolta, Vierumäeltä, vuonna 2015. Erikoistuin urheiluhierontaan, joka ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hoitoni olisi voimakasta ja kivuliasta. Lähtökohtanani on AINA asiakkaan kanssa yhdessä tehdyt tavoitteet. Tuokio voi siis yhtä hyvin tavoitella kokonaisvaltaista rentoutumista, kuin jonkun tietyn kipupisteen lievitystä tai jonkun raajan liikeradan parantamista.
Minulla on kokemusta työperäisistä vaivoista sekä aktiiviliikkujien kehonhuoltotarpeista.

Omat lajini ovat kaikki talviset hiihto-/laskulajien muodot, maastopyöräily, mailapelit sekä maastojuoksentelu.
Jyrki
Klassista hierontaa yli 25 vuoden kokemuksella.
Olen valmistunut kuntohoitajaksi / hierojaksi vuonna 1989. Asiakaskuntaani kuuluu eri ikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Hallitsen myös urheiluhieronnan, itselläni on pikajuoksutausta maajoukkuetasolta. Fasettilukkojen aukaisu selkörangasta onnistuu myös. Ammatiltani olen myös eräopas ja harrastuksiini kuuluvat moottoripyöräily ja -kelkkailu, sekä vaellukset.
KRIHA-kortilla -10% ovh. hinnoista faittereille!
Marianne
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi Suomen Hierojakoulusta, Oulun yksiköstä kesällä 2020. Ennen valmistumistani koulutetuksi hierojaksi työskentelin lähihoitajana päiväkodissa lähes kahdeksan vuotta.

Hierojana omaan rauhalliset ja vahvat otteet, joiden voimakkuutta säätelen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa käytän hieronnassani soveltavia hierontatekniikoita (mm. mobilisoiva hieronta, mobilisointi, passiiviset venytykset). Teen työni aina asiakaslähtöisesti ja tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas!

Harrastuksiini kuuluu urheilu lähes kaikissa muodoissaan. Lähimpänä sydäntä on juoksu, luontoon liittyvät lajit sekä pallopelit.
Markus I.
Olen valmistunut fysioterapeutiksi Lapin AMK:sta vuonna 2015. Kilpaurheilutaustasta hiihdon parissa sekä aktiivisen elämäntavan myötä minulle on kertynyt kokemusta erilaisten tuki-ja liikuntaelinsairauksien sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon liittyen. Mielestäni ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn kehittyminen sekä ylläpito on tärkeää. Työssäni käytän menetelminä manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.
Minna
Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK), lisäkoulutuksina ravintovalmentajan ja personal trainerin koulutukset sekä liikunnan ammattitutkinto. Fysioterapian ja hieronnan lisänä käytän kuivakuppausta, MET-tekniikoita ja kevyttä mobilisointia. Teen myös kinesioteippauksia.
Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa. Lajituntemusta löytyy juoksusta, jääkiekosta ja ratsastuksesta.
Riikka
Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Lapin koulutuskeskus Redusta 2015.

Teen hoitoni asiakasta kuunnellen ja toiveet huomioiden. Eri tekniikoita yhdistelemällä löydän asiakkaalle sopivimman hoitomuodon. Käytän hoidoissani perushieronta otteiden lisäksi manuaalista terapiaa, jossa pääpaino on asiakkaan hermo- lihas- ja niveltoimintojen tutkimisessa, niiden liikkuvuuden ohjaamisessa, toimintahäiriöiden korjaamisessa sekä ennaltaehkäisyssä. Teen myös faskia- ja triggerpiste käsittelyä sekä lantion ja lannerangan häiriötilojen hoitoa.
Pyrin jatkokouluttamaan itseäni säännöllisesti. Tavoitteenani on valmistua MT-terapeutiksi marraskuussa 2020 ja hierojan erikoisammattitutkintoon toukokuussa 2021.
Sara
Satu
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Rovaniemen ammattiopistosta syksyllä 2017. Sovellan otteita asiakkaan toiveiden mukaan. Halutessasi tehostan hierontaa imukupeilla ja Gua Sha -kammoilla.

Imukuppihieronta/kuivakuppaus on lempeä tapa tehostaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja nestekiertoa kireissä lihaksissa ja lihaskalvoilla. Gua Sha -kamman avulla voidaan käsitellä esimerkiksi kireitä niska-hartiaseudun lihaskalvoja. Molemmat ovat ns. fasciatekniikoita, joihin sain koulutuksen Lappia Koulutus Oy:ssä Kemissä syksyllä 2018.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!
Silja
Olen koulutettu hieroja sekä liikunnanohjaaja. Olen kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Teen työni asiakaslähtöisesti ja olen kiinnostunut löytämään ongelmien syitä sekä syy-seuraussuhteita. Käytän hieronnassani monipuolisesti erilaisia tekniikoita tarpeen mukaan. Näistä esimerkkeinä mobilisointi-, fascian käsittely- sekä urheiluhierontatekniikat. Hierontaotteeni ovat yleensä napakat, mutta kuuntelen asiakkaan toiveita voimakkuudesta.
Teen myös raskausajan hierontaa sekä purentalihasten hierontaa.