Henkilökunta

Aimo
Aimo Jokiranta on pitkän linjan koulutettu hieroja. Kokemusta alalta löytyy yli 20 vuotta. Aimo on urheiluhieroja mutta tekee lisäksi triggerpiste-, hermorata- ja mobilisoivaa hierontaa sekä klassista hierontaa. Monipuolisen osaamisen avulla Aimolta saa avun monenlaisiin vaivoihin. Aimo harrastaa metsästystä sekä monipuolista kuntoliikuntaa.
Anu
Olen koulutettu hieroja ja kalevalainen Jäsenkorjaaja.

Teen hierontaa asiakkaan vaivan mukaisesti ja toiveita kuunnellen.

Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotan mobiilisaatiokäsittelyn avulla koko tukirakenteen jalkapohjista kallon rajaan saakka.
Elina
Essi
Olen Rovaniemen oma kasvatti ja valmistunut Lapin urheiluopistolta urheiluhierojaksi vuonna 2016. Opiskelen tällä hetkellä fysioterapiaa ja tarkoitukseni on valmistua 2020 loppuun mennessä fysioterapeutiksi. Harrastustaustana minulla on jalkapallo ja olen myös toiminut 3 kauden ajan Rops: n Veikkausliiga joukkueen hierojana. Nykyään vapaa-aikani kuluu lenkkeilen ja kuntosalilla käyden. Urheiluhieronnan lisäksi osaamisalueeseeni kuuluu myös klassinen hieronta. Hieronnoissa hyödynnän monipuolisia hierontaotteita sekä pyrin aina vastaamaan asiakkaan omiin toiveisiin.
Hierojaopiskelija Topi
Hei, opiskelen Hierontaykkösillä oppisopimuksella koulutetuksi hierojaksi. Harrastan monipuolisesti urheilua, päälajeinani ultrajuoksut ja salibandy.
Irina
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi v. 2015 Jyväskylän hierojakoulusta. Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi olen erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Hieronnassa käytän monipuolisesti erilaisia tekniikoita mm. mobilisointi, met-tekniikka, fascia ja jäsenkorjaus. Olen kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja minulla on halua pohtia ja selvittää syy,-seuraussuhteita. Tavoitteeni on auttaa ja neuvoa asiakasta parempaa hyvinvointia kohti. Hieronta voimakkuutta säädän asiakkaan toiveiden mukaan, säätövaraa on suuntaan jos toiseen!
Harrastuksiini kuuluu kestävyysurheilu. Olen aktiivi kilpakuntoilija. Intohimoni ja tavoitteeni on tällä hetkellä polkujuoksussa. Elämäni hienoimpia urheilukokemuksia oli päästä kesällä 2017 edustamaan Suomea polkujuoksun MM-kisoihin Italiaan. Talvisin löydän itseni lähtöviivalta sukset jalassa piirikisoista aina SM-kisoihin. Järkeä tai ei, mutta silti mä hiihdän!
Jani L.
Minulla on 20 vuoden kokemus hierontatyöstä kuntoilijoiden, ammattiurheilijoiden, sotaveteraanien, invalidien, tyky, tules, aslak, kiila, niska ja selkä kuntoutus asiakkaiden parissa. Teen myös fasetti,trigger,fascia käsittelyt sekä raskausajan hierontaa. Vapaa-ajanharrastuksena minulla on kalastus ja vaeltaminen sekä erityyppinen urheilu.
Jani T.
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Redulta Rovaniemeltä marraskuussa 2019.
Valmistumisen jälkeen olen lähtenyt syventämään osaamistani hierojan erikoisammattitutkinnon avulla, jota parhaillaan suoritan.

Klassisen hieronnan lisäksi hallitsen triggerpisteet, met-tekniikan, faskiakäsittelyt ja ultraäänihoidon.
Jere
Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Lapin Urheiluopistolta kesällä 2015 erikoistuen urheilijan lihashuoltoon. Harrastuksiini kuuluu voimaharjoittelu sekä monipuolinen liikkuminen. Urheilun suurkuluttajana ymmärrän eri lajien vaatimukset ja riskit. Aikaisempaa urheilutaustaa löytyy hiihdon ja painonnoston muodossa. Luonteeltani olen rauhallinen ja rento kaveri.

Hieronnassa osaan soveltaa eri otteita ja venytyksiä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Hoidoissa pyrin hahmottamaan kokonaisuutta kehossa ottaen huomioon erilaisia haittatekijöitä. Suoritan myös kuivakuppausta. Kuivakuppaus tehdään silikonikupeilla iho-/lihaskudokseen alipaineella, liu’uttamalla. Käsittely on miellyttävää sekä rentouttavaa ja tehdään hieronnan yhteydessä. Kuivakuppaus kiihdyttää aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa sekä parantaa sidekudosten nestetilaa.
Jesse N.
Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Lapin Ammattiopistosta vuonna 2016. Klassisen hieronnan lisäksi olen erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Osaan soveltaa myös faskia ja met-tekniikkaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Koulutukseeni kuuluneen työharjoittelun suoritin myös täällä Hierontaykkösillä. Olen sosiaalinen ja rento kaveri. Harrastuksiini kuuluu salilla käynti ja urheilu on muutoinkin lähellä sydäntäni.
Jesse T.
Jouko
Olen v. 2008 Rovaniemeltä Santasportista valmistunut koulutettu hieroja. Olen erikoistunut urheilijan lihashuoltoon. Urheiluhieronnan lisäksi teen klassista hierontaa. Harrastuksiini kuuluu mm. keilailu.
Jussi
Olen valmistunut hierojaksi Suomen urheiluopistolta, Vierumäeltä, vuonna 2015. Erikoistuin urheiluhierontaan, joka ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hoitoni olisi voimakasta ja kivuliasta. Lähtökohtanani on AINA asiakkaan kanssa yhdessä tehdyt tavoitteet. Tuokio voi siis yhtä hyvin tavoitella kokonaisvaltaista rentoutumista, kuin jonkun tietyn kipupisteen lievitystä tai jonkun raajan liikeradan parantamista.
Minulla on kokemusta työperäisistä vaivoista sekä aktiiviliikkujien kehonhuoltotarpeista.

Omat lajini ovat kaikki talviset hiihto-/laskulajien muodot, maastopyöräily, mailapelit sekä maastojuoksentelu.
Juuso
Hei! Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Oulun Seudun Ammattiopistosta vuonna 2019. Olen erikoistunut raajanivelten liikkuvuuden edistämiseen sekä elimistön nestekierron ylläpitämiseen ja edistämiseen. Klassisen hieronnan lisäksi käytän hoitamisen keinoina raajanivelten mobilisointia, MET-venytyksiä, faskiatekniikoita sekä kinesioteippausta. Myöskin urheiluhieronta onnistuu, koska olen itse harrastanut jo useiden vuosien ajan kuulantyöntöä, joten osaan ottaa huomioon urheilijoiden tarpeet. Työssäni pyrin aina selvittämään vaivojen syy-seuraussuhteita, säätelemään hieronnan voimakkuuden sopivaksi sekä antamaan potilaille omahoito-ohjeita. Kuulantyönnön lisäksi harrastan penkkiurheilua, metsästystä sekä kitaransoittoa.
Jyrki
Klassista hierontaa yli 25 vuoden kokemuksella.
Olen valmistunut kuntohoitajaksi / hierojaksi vuonna 1989. Asiakaskuntaani kuuluu eri ikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Hallitsen myös urheiluhieronnan, itselläni on pikajuoksu tausta maajoukkuetasolta. Fasettilukkojen aukaisu rinta-ja lannerangasta onnistuu myös. Ammatiltani olen myös eräopas ja harrastuksiini kuuluvat moottoripyöräily ja -kelkkailu, sekä vaellukset.
KRIHA-kortilla -10% ovh. hinnoista faittereille!
Marianne
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi Suomen Hierojakoulusta, Oulun yksiköstä kesällä 2020. Ennen valmistumistani koulutetuksi hierojaksi työskentelin lähihoitajana päiväkodissa lähes kahdeksan vuotta.

Hierojana omaan rauhalliset ja vahvat otteet, joiden voimakkuutta säätelen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa käytän hieronnassani soveltavia hierontatekniikoita (mm. mobilisoiva hieronta, mobilisointi, passiiviset venytykset). Teen työni aina asiakaslähtöisesti ja tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas!

Harrastuksiini kuuluu urheilu lähes kaikissa muodoissaan. Lähimpänä sydäntä on juoksu, luontoon liittyvät lajit sekä pallopelit.
Markus I.
Olen valmistunut fysioterapeutiksi Lapin AMK:sta vuonna 2015. Kilpaurheilutaustasta hiihdon parissa sekä aktiivisen elämäntavan myötä minulle on kertynyt kokemusta erilaisten tuki-ja liikuntaelinsairauksien sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon liittyen. Mielestäni ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn kehittyminen sekä ylläpito on tärkeää. Työssäni käytän menetelminä manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.
Minna
Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK), lisäkoulutuksina ravintovalmentajan ja personal trainerin koulutukset sekä liikunnan ammattitutkinto. Fysioterapian ja hieronnan lisänä käytän kuivakuppausta, MET-tekniikoita ja kevyttä mobilisointia. Teen myös kinesioteippauksia.
Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa. Lajituntemusta löytyy juoksusta, jääkiekosta ja ratsastuksesta.
Riikka
Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Lapin koulutuskeskus Redusta 2015.

Teen hoitoni asiakasta kuunnellen ja toiveet huomioiden. Eri tekniikoita yhdistelemällä löydän asiakkaalle sopivimman hoitomuodon. Käytän hoidoissani perushieronta otteiden lisäksi manuaalista terapiaa, jossa pääpaino on asiakkaan hermo- lihas- ja niveltoimintojen tutkimisessa, niiden liikkuvuuden ohjaamisessa, toimintahäiriöiden korjaamisessa sekä ennaltaehkäisyssä. Teen myös faskia- ja triggerpiste käsittelyä sekä lantion ja lannerangan häiriötilojen hoitoa.
Pyrin jatkokouluttamaan itseäni säännöllisesti. Tavoitteenani on valmistua MT-terapeutiksi marraskuussa 2020 ja hierojan erikoisammattitutkintoon toukokuussa 2021.
Sara
Satu
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Rovaniemen ammattiopistosta syksyllä 2017. Minulla on napakat otteet, mutta sovellan otteita asiakkaan toiveiden mukaan. Halutessasi tehostan hierontaa imukupeilla ja Gua Sha -kammoilla.

Imukuppihieronta/kuivakuppaus on lempeä tapa tehostaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja nestekiertoa kireissä lihaksissa ja lihaskalvoilla. Gua Sha -kamman avulla voidaan käsitellä esimerkiksi kireitä niska-hartiaseudun lihaskalvoja. Molemmat ovat ns. fasciatekniikoita, joihin sain koulutuksen Lappia Koulutus Oy:ssä Kemissä syksyllä 2018.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!
Silja
Olen koulutettu hieroja sekä liikunnanohjaaja. Olen kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Teen työni asiakaslähtöisesti ja olen kiinnostunut löytämään ongelmien syitä sekä syy-seuraussuhteita. Käytän hieronnassani monipuolisesti erilaisia tekniikoita tarpeen mukaan. Näistä esimerkkeinä mobilisointi-, fascian käsittely- sekä urheiluhierontatekniikat. Hierontaotteeni ovat yleensä napakat, mutta kuuntelen asiakkaan toiveita voimakkuudesta.
Teen myös raskausajan hierontaa sekä purentalihasten hierontaa.