Kirjaudu sisään

Gsm:
Salasana:
Uusi käyttäjä?
Unohtuiko salasana?

Ajanvarauksen vaiheet

» 1. Palvelun valinta
» 2. Ajan valinta
» 3. Varauksen tekeminen
» 4. Vahvistus
» 5. Valmis
Valitse työntekijä:
Valitse palvelu:AJANVARAUKSEMME ON PÄIVITTYNYT UUTEEN VERSIOON. AIEMMAT TUNNUKSET EIVÄT OLE ENÄÄ VOIMASSA. REKISTERÖIDYTHÄN UUDELLEEN.

Uudessa järjestelmässä voit varata useita palveluita yhdellä varauksella. Kuten vaikka hiustenleikkauksen itsellesi sekä lapsellesi tai vaikka hiustenleikkauksen ja ripsien värjäyksen.
Hiustenvärjäysten yhteydessä EI tarvitse varata erikseen aikaa ripsien ja kulmien värjäykseen. Näin kone löytää helpommin vapaita aikoja. Kirjoita sen sijaan varauksen lisätietoihin tästä maininta. 😊

Näet lisätietoja meistä kun viet hiiren nimiemme kohdalle😊

Tsekkaathan uusimmat uutiset nettisivuiltamme ja seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa ja käy antamassa arvostelu Googlessa ja facebookissa! 💚

Jos uskot palvelusi vaativan erikoiskäsittelyjä, kuten esim. värinpoistoa tai erityisen pitkien tai paksujen hiusten moniväriä tai raidoitusta niin varaathan ajan puhelimitse.

Lyhyet hiukset 1cm-10mc
Puolipitkät 11-24cm
Pitkät 25-

koronavirustilanteesta johtuen olemme entisestään tehostaneet siivousta ja desinfiointia ja pyydämmekin asiakkaita pesemään kätensä meille tullessaan.
Lisäksi pyydämme, että et tule flunssaisena/sairaana kampaamolle.

Noudatathan myös viranomaisten ohjeita matkustamiseen liittyvien karanteenien suhteen.
Noudatamme Thl:n maskisuositusta ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Maskin käyttö ei häiritse työskentelyämme.

Siirrämme mielellämme aikaasi mikäli se on tarpeen.
Mekään emme tule kipeänä töihin. Näin pystymme yhdessä minimoimaan taudin leviämisen.

Pysytään terveinä! ♥️